Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Rotterdam

Booker / Researcher (Rotterdam)

Nieuw

Functie omschrijving

In deze leuke en uitdagende functie krijg je de gelegenheid om jezelf professioneel verder te ontwikkelen en direct in de corporate wereld op Directors en C-level relatiebeheer ervaring op te doen. Je werkt vanaf de start intensief samen met een ervaren Network Advisor (of Sales) op jouw segment (bijvoorbeeld Finance). Je krijgt natuurlijk een professioneel onboarding en inwerktraject zodat je via een steile leercurve snel zelfstandig aan de slag kan. Binnen je segment ben je verantwoordelijk voor deskresearch, lead hunten, bellen om afspraken te maken en data-entry in het CRM-systeem. Je maakt afspraken met potentiële klanten om hen te interesseren voor het EGN-netwerk. Daarnaast ondersteunt je de activiteiten van de Network Advisor en je levert een bijdrage aan de samenstelling van de netwerkgroepen. Zo ben je onderdeel van een multidisciplinair en zelfsturend team in een groeiende en internationale organisatie.

De werkzaamheden zien er als volgt uit:

  • Je doet marktonderzoek en deskresearch (o.a. via LinkedIn);
  • Je belt leads, introduceert het EGN-concept en plant een afspraak in met de geïnteresseerden en de netwerk adviseur
  • Je biedt ondersteuning bij wervingscampagnes en netwerk events;
  • Je denkt mee en na over initiatieven op de markt;
  • Je hebt veelvuldig klantcontact.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar:

Een ambitieus en commercieel ingestelde zelfstarter die weet van aanpakken. Je bent iemand die zichzelf uitdaagt om zoveel mogelijk afspraken te maken met potentiële klanten. Je vindt het leuk om de telefoon op te pakken en klanten en potentiele klanten te bellen. In grote lijnen heb je de volgende achtergrond:

  • Je beschikt over HBO en/of universitair werk- en denkniveau, een afgeronde vwo-opleiding voldoet ook;
  • Je bent recent afgestudeerd, in een tussenjaar of je hebt een paar jaar ervaring;
  • Je beschikt over uitstekende taalvaardigheden in woord en geschrift;
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je hebt goede contactuele vaardigheden aan de telefoon;
  • Je bent extravert, competitief en leergierig;
  • Je werkt zelfstandig, bent accuraat en werkt gestructureerd;
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit, gericht op resultaat en een uitstekende dienstverlening.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever, Executives' Global Network (EGN) (https://nl.egn.com/) is het grootste kennisnetwerk in Europa voor leidinggevenden op Directors en C-level. EGN organiseert sessies in besloten netwerkgroepen met gelijkgestemden, oftewel “peergroups”, waarin executives kunnen sparren over relevante uitdagingen en business cases met als doel persoonlijke en zakelijke verrijking.

Met meer dan 14.000 deelnemers in 14 landen biedt EGN ook een internationale community voor kennisdeling. De klanten van EGN zijn zowel nationale als internationale corporate ondernemingen. De belangstelling voor het EGN kennisnetwerk neemt verder toe en daarom zijn we nu op zoek naar een binnendienst sales of in EGN termen Network Assistant om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van het EGN kennisnetwerk in Nederland.

Het hoofdkantoor van EGN Nederland is gevestigd in Rotterdam. Met 10 vaste collega’s en een 16-tal flexibele collega’s wordt hard gewerkt aan het doel om nog meer mensen in de juiste netwerkgroep te mogen verwelkomen bij EGN. Jaarlijks worden er 150 sessies georganiseerd op belangrijke thema’s waar members van 30 verschillende peergroups hun uitdagingen met elkaar delen in een veilige omgeving, zonder dat er een conflict of business is. De nederlandse organisatie wordt geleid door een Nederlandse Managing Director met daaronder 4 Sales (networkmanagers) en 4 Sales support (assistent networkmanagers). Daarnaast is er een officemanager en zijn er 16 chairs of voorzitters in dienst die vaste peergroups leiden. De cultuur in Rotterdam kan worden omschreven als formeel naar buiten en informeel intern, er heerst een work hard, play hard mentaliteit en het team is divers in leeftijd en achtergrond. Naast hard werken en resultaten boeken zijn ook plezier, gezelligheid en lol belangrijk bij EGN (Rotterdam).

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een goed basissalaris en een mooie bonus per afspraak (uncapped). Daarnaast werk je in een divers team van professionals en bedien je zowel nationale als internationale topbedrijven. Het uitbouwen van je netwerk met de top van het bedrijfsleven is een van de mooie extra's die dit werk biedt.

Locatie

Rotterdam

Publicatiedatum

09.08.2022

Contactpersoon

M. de Krieger

Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
  • Zuid-Holland
  • 36 - 40 uur
  • WO
  • HBO
  • Vast
Salaris
  • 2000 - 2500 EUR
  • 2500 - 3000 EUR

Schrijf je in!

R3CRUIT helpt je graag onderweg in je carriere. Door fan van R3CRUIT te worden en je gegevens te delen, kan R3CRUIT een eerste inschatting maken of we kansen voor je zien in ons uitgebreide netwerk van relaties. Daarnaast geeft R3CRUIT graag eerlijke, professionele feedback om jouw kansen in de arbeidsmarkt te vergroten.

Schrijf je in!