Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Opdrachtgevers

R3CRUIT is ùw partner voor de werving en selectie van tijdelijk en vast hoger geschoold personeel. R3CRUIT heeft jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling in de regio Zuid-Holland en kent alle relevante sectoren en bedrijven in de regio van binnen en buiten. Door zeer persoonlijk contact met alle geinterviewde kandidaten kent R3CRUIT niet alleen haar kandidaten, maar ook hun ambities, wensen, achtergronden en met name hun intrinsieke motivatie. De buitengewoon intensieve samenwerking tussen klant, kandidaat en R3CRUIT garandeert succes. R3CRUITweet daardoor als geen ander de beste keuze te maken voor zowel kandidaat als opdrachtgever.

R3CRUIT biedt naast expertise op het gebied van arbeidsbemiddeling ook gerichte ondersteuning op het vlak van arbeidsbemiddeling en arbeidsmarktcommunicatie, training en coaching en organisatieadvies.

Werkwijze

Elke vacature en/of interim opdracht is uniek. Daarom komt R3CRUIT graag bij u langs om aan de hand van een uitgebreide inventarisatie en persoonlijke kennismaking te adviseren hoe u de beste kandidaat voor uw vacature of interim opdracht vindt. Elke kandidaat wordt door R3CRUIT met behulp van de STAR-methodiek uitgebreid persoonlijk geinterviewd, geanalyseerd en geëvalueerd. R3CRUIT weet daardoor zowel de slagingskans op een succesvolle bemiddeling, als de efficiency van de procedure zelf vele malen te vergroten.

Actief in diverse sectoren

Diverse macro-economische ontwikkelingen leiden tot steeds specifiekere functie-eisen en daarmee ontstaat steeds meer schaarste aan hooggekwalificeerd personeel met de juiste mentaliteit binnen de industrie. De vergrijzing, ontgroening, ontwikkelingen op het gebied van milieu en veiligheid, de economische recessie, etc. leiden tot een steeds complexere vraag naar de ideale kandidaat. Bovenstaande ontwikkelingen, gecombineerd met de keuze voor operational excellence vraagt van zowel mensen als organisaties enorme prestaties. Er is veel druk om mensen aan te nemen en weinig tijd om mensen in te werken, daarom is het essentieel om de kandidaat te vinden die direct aan de slag kan, maar wel voortdurend feedback blijft vragen.
Schrijf je bij ons in!
R3CRUIT is ùw partner voor de werving en selectie van tijdelijk en vast hoger geschoold personeel!
Schrijf je direct in!

Voor kandidaten

R3CRUIT helpt je graag onderweg in je carriere. Door fan van R3CRUIT te worden en je gegevens te delen, kan R3CRUIT een eerste inschatting maken of we kansen voor je zien in ons uitgebreide netwerk van relaties. Daarnaast geeft R3CRUIT graag eerlijke, professionele feedback om jouw kansen in de arbeidsmarkt te vergroten.

  1. Bekijk vacatures
  2. Schrijf je in